Nyår – Nystart – NylanseringNina Dahl hållbarhetskonsult

Det är med ett sant nöje som jag introducerar mitt företag, nAbleGrowth, till just dig.

”No company, small or large, can win over the long run without energized employees who believe in the mission and understand how to achieve it.” – Jack Welch

Detta citat tycker jag beskriver på ett enkelt och träffsäkert sätt vad som krävs för framgång och även för hållbar tillväxt! Idag lanserar jag vår nya hemsida titta gärna in på www.nablegrowth.com Jag hoppas att den ska väcka tankar och utmana er i att utveckla er organisation såsom andemeningen i detta citat! Man måste ge förutsättningar för en arbetsmiljö som skapar energi och tydligt  kommunicera sin mission så att andra inspireras och vill vara delaktig i denna!  När detta är på plats så kommer resultatet som ett brev på posten! Kontakta gärna mig för ett möte, jag finns på nina.dahl@nablegrowth.com  eller på LinkedIn!

Kontakta