Kom och lyssna till flera av de tongivande aktörerna inom datacenterbranschen och hör om vad som är på gång och i denna glödheta bransch som ständigt söker nya kandidater med ljus och lykta. Jag kommer att fråga ut denna panel kring varför det är så spännande att arbeta inom datacenterbranschen, men vi kommer också få veta mer om de olika företagens Employer Value Proposition  har till dagens talanger. Tanken är att ge nyfikna unga och äldre, kvinnor och män och kandidater ifrån närliggande branscher en inblick i denna lite hemliga bransch, som betyder så mycket för vårt  moderna samhälle och hela vår infrastruktur. Många är det som undrar vad som händer i ”molnet” som vi alla är så beroende av ? Förutom bransch representanter har vi även Josefin Malmer från HOME of Recruitment som berättar om vad som är viktigt att tänka på för att både attrahera kandidater, men också behålla dem och att det är minst lika viktigt att kandidatupplevelsen för de som inte går vidare också ger dem förtoende för företaget. Avslutningsvis kommer Stefan Engeseth från Detective Marketing att prata om hur man kan vässa sin marknadsföring och sin förmåga att anpassa sig till en föränderlig värld. Stefan är också författare till boken Sharkonomics som som rönt stora framgångar världen över med sina strategier hämtade från hajarnas värld. Missa inte detta tillfälle att få en unik inblick vår tids nav – datacenter! 

https://datacenter.confetti.events/