Innovativ rekrytering

Har ni svårt att nå ut till de kandidater ni eftersöker? Då vill vi gärna hjälpa er att hitta nya vägar till att nå fram till era drömkandidater med ny smart teknik som hjälpmedel kombinerat med beprövad kompetensbaserad rekryteringsmetod.

Nå ut till era drömkandidater -använd smart jobbannonsering!

Vi hjälper företag att nå ut till de kandidater de söker via riktad annonsering tillsammans med vår partner We Select.  Det vi gör är att vi länkar samman er kommunikation med innovativa rekryteringsverktyg. Därigenom kan vi öka träffsäkerheten och vilket ger en genomsnittlig tillsättningsgrad på 91% inom svårrekryterade yrkeskategorier. Detta tillsammans med en sänkning av kostnad per tillsättning på upp till 59% inom bristkompetensområden och detta med en ökning i konverteringsgraden på upp till 76% på de som besöker kundens karriärsida som sedan väljer att söka ett jobb. Låt oss visa hur vi kan hjälpa er med detta!

Kom igång

Uppdragsöverenskommelse

Vi går igenom kravprofil och företagskultur samt mission, team och ledarprofil.

Annonsstrategi

Vi går igenom hur vi når ut till era målkandidater samt hur vi lyfter fram ert Employer Value Proposition och just denna position

Utvärdering av kandidater

Vi intervjuar kandidater och levererar shortlist samt avslutar med referens-tagning på den/de kandidater ni vill anställa.

Coachning

Vill ni hjälpa era medarbetare och er organisation att finna varje medarbetares potential samt öka både prestationer, trivsel och resultat? Genom coachning i det vardagliga arbetet hjälper vi er att se varje individs möjligheter, för att utvecklas tillsammans.

Vikten av Employer Branding och EVP i rekrytering

I en arbetsmarknad där man behöver sticka ut är ett tydligt Employer Branding och Employer Value Proposition en essentiell del för att nå framgång i att attrahera rätt kandidater. Vad är viktigt att tänka på i detta för att fånga kandidaters intresse?
 
Våga visa vad som gör er unika och lyft fram er vision och mission och vad ni gör just nu för att uppfylla dessa och varför kunder och medarbetare kommer till er. Kommunicera er företagskultur, men var beredd att ge exempel på hur ni lever den i vardagen. Var genuin och tydlig i all kommunikation och väck nyfikenhet och låt bildspråket bära det ni står för också! Då kommer ni nå de kandidater som engageras av det just ert företag kan erbjuda!

Employer Wellbeing är nummer ett i vad som är viktigast för att attrahera och behålla medarbetare. Läs en viktig artikel om just det här.

Partners

Offertförfrågan